Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak sage

Bivši ravnatelj bolnice Srebrnjak dobio opomenu pred otkaz, zaposlenici našli način da ga zaštite

Boro Nogalo, bivši ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak
Boro Nogalo, bivši ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak Foto: DNEVNIK.hr
Bivši ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak u Zagrebu Boro Nogalo dobio je opomenu pred otkaz zbog svojih istupa u javnosti. Kako bi ga spasili od mogućeg otkaza, zaposlenici bolnice odlučili su Nogala postaviti na mjesto sindikalnog povjerenika.

Doc. dr. Boro Nogalo, bivši ravnatelj zagrebačke Dječje bolnice Srebrnjak, dobio je opomenu pred otkaz ''jer kontinuirano neovlašteno istupa u javnosti bez dozvole v.d. ravnateljice Dječje bolnice Srebrnjak Ivane Đerek Dubravčić'', javlja Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bez odluke o ravnatelju bolnice Novi prekid sjednice Upravnog vijeća o Srebrnjaku, Nogalo: ''Nadam se da su shvatili koliko je ovo protuzakonito''

U opomeni, na koju Nogalo nema pravo prigovor, objašnjeno je da je bivši ravnatelj više puta prekršio bolnički statut te da će, nastavi li ga kršiti, dobiti otkaz. Navodi se da je sve o čemu je dosad govorio u javnosti ''poslovna tajna'' te da se to protivi interesu bolnice.

Kako bi spriječili mogući otkaz Bori Nogalu, piše Jutarnji, zaposlenici bolnice su ga izabrali za sindikalnog povjerenika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene