Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgrizla mu ruku i nogu

Borba u masliniku: Preživio napad bijesne lisice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Sladoljev iz Vodica imao je neobičan susret s bijesnom lisicom.

Vozeći se jučer prema svojem masliniku, Ivan Sladoljev nije ni slutio što će doživjeti. Parkirao je automobil na uobičajenom mjestu i krenuo šetati maslinikom. Nedugo nakon toga spazio je lisicu neuobičajena ponašanja koja je izašla iz šume i počela gristi gume njegovog automobila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Općina Generalski Stol Bijesna lisica ušetala u dvorište i zavukla se pod auto Slika nije dostupna Napustila šumsko stanište Usmrćena bijesna lisica u Karlovcu?

Ivan se popeo na drvo, zgrabio obližnji kamen i pogodio životinju u glavu. Lisica je pala na tlo, a Ivan je mislio da je mrtva te je krenuo prema vozilu.  Lukava lija nije bila mrtva nego se samo pritajila, a na Ivana je nasrnula kd joj se približio. Ugrizla ga je za nogu i ruku i pobjegla.

Izgrizeni Ivan krvareći je požurio liječniku u Šibenik. Tamo je dobio cjepivo protiv bjesnoće, a nalaz koji je naknadno došao potvrdio je da je lisica bila bijesna. Jučerašnji incident u masliniku Ivan Sladoljev sigurno će još dugo pamtiti.

Cijelu ispovijed potresenog Ivana o susretu s lisicom pogledajte večeras u 19.15 sati, u Dnevniku Nove TV.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene