Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Diskriminirajuće ponašanje

Booking otkazao suradnju zadarskom iznajmljivaču koji nije htio ugostiti Brazilca jer je gej

Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Iz međunarodnog servisa Booking.com u srijedu su reagirali na diskriminirajuće ponašanje vlasnika apartmana u Zadru koji je odbio primiti gosta zato što je homoseksualac.

Booking.com poručio je da će s tim iznajmljivačem raskinuti suradnju, a gostu pokušavaju pronaći alternativni smještaj.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

"Ne toleriramo niti jedan oblik diskriminacije: prekidamo suradnju s tim iznajmljivačem!" navodi se u očitovanju Booking.com-a, prenosi Zadarski.hr.

Reakcija je uslijedila nakon što je jedan vlasnik apartmana u Zadru otkazao smještaj, rezerviran preko Booking.com-a, gostu iz Brazila s obrazloženjem da "ne primaju homoseksualce".

"Ako saznamo da na našoj stranici postoji vlasnik smještajne jedinice koji je uključen u diskriminirajuće ponašanje, mi prekidamo suradnju s tim iznajmljivačem i uklanjamo njegovu smještajnu jedinicu s naše stranice", poručuju iz Booking.com-a.(Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene