Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija na uhićenje

Glavašević o uhićenju Kazimira Bačića: "U veljači 2020. rekao sam mu - 'Nemojte se iznenaditi ako Vas u red budu dovodile neke druge institucije'"

Bojan Glavašević
Bojan Glavašević Foto: DNEVNIK.hr
Nezavisni zastupnik u Saboru Bojan Glavašević komentirao je uhićenje ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića na društvenoj mreži.

Od ranog jutra u tijeku je akcija USKOK-a u kojoj je uhićeno više osoba, a jedna od njih je i ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

Pročitajte i ovo Zoran Vujasin, odvjetnik Almina Đape i Josipa Krajinović, reporterka Dnevnika Nove TV Za Dnevnik Nove TV Odvjetnik bivšeg dekana Geodetskog fakulteta tvrdi: "Ovo je medijska haranga, nema velikog kriminala" Josipa Krajinović, reporterka Dnevnika Nove TV Podnio ostavku Bivši pomoćnik ministrice ispitan: "Istraga obuhvaća i 3D snimanje naručeno iz ministarstva"

Saborski zastupnik Bojan Glavašević podsjetio je na svoj govor u Saboru u veljači prošle godine kad je Bačiću poručio da će "doći i njegovo vrijeme".

"13. 2. 2020. K. Bačiću sam u lice rekao ovo:
'Možete kako hoćete, ali nećete moći dokle hoćete.
Svačije vrijeme dođe, pa će doći i Vaše vrijeme. U red Vas neće dovoditi ulica, ali nemojte se iznenaditi ako Vas u red budu dovodile neke druge institucije", napisao je Glavašević na Twitteru.

U tijeku je pretres stanova i prostora osumnjičenika za koje se pretpostavlja da će nakon pretraga biti privedeni na ispitivanje u USKOK. 

Ranije su privedeni Bandićevi vozači Zdravko Krajina i Vladimir Džaja, bivša članica Povjerenstva za davanje javnih površina u zakup Jelena Čeklić, bivša šefica stručne službe gradonačelnika Andreja Šulentić, te Denis Mohenski, poznat pod nadimkom "Kralj Adventa".

Na meti je USKOK-a i ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić. Istražitelji USKOK-a iz njegove kuće iznose kutije s materijalom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene