Treće dalmatinsko-blogersko okupljanje dogodit će se 8. prosinca u Splitu u organizaciji blogera, Udruge Mot i Gradskog kotara Gripe. Šaroliko društvo osim bloganja povezuje ljubav prema pisanoj rijeci i fotografiji te privrzenost dalmatinskoj tradiciji.


Na prvoj izložbi su imali motive Dalmacije u slici, nakon toga je uslijedila izložba starinskih predmeta pod nazivom 'Sa šufita, gdje su osim izloženih predmeta koji nisu više u upotrebi pokazali i fotografije predmeta koje zbog veličine i nemogućnosti izlaganja nisu imali u prostoru.

Vezani članci Gnijezda borovog prelca Dalmacija na udaru opasnih gusjenica: ''Ovo je katastrofa! Napravljena je velika pogreška'' Požar, ilustracija Požar u Vinjanima Donjim zaprijetio kućama: "Nakon mirne noći jutros je zapuhala bura..."

Naziv treće blogerske izložbe je 'Dalmatinska lipost u kamenu', gdje će se predstaviti 16 blogera sa svojim radovima. Izložba se otvara 8. prosinca 2010. u 19 sati u prostorijama Gradskog kotara Gripe, Matice Hrvatske 16.

Pozivamo sve ljubitelje fotografije, tradicije i kulturne baštine da posjete izložbu i ugodno se provedu u društvu naših blogera, a vise o izložbi mozete pronaći na blogovima: http://ok5.blog.hr i http://dalmata.blog.hr .

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju