Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radovi 16 blogera

Blogerska izložba 'Dalmatinska lipost u kamenu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treće dalmatinsko-blogersko okupljanje dogodit će se 8. prosinca u Splitu u organizaciji blogera, Udruge Mot i Gradskog kotara Gripe. Šaroliko društvo osim bloganja povezuje ljubav prema pisanoj rijeci i fotografiji te privrzenost dalmatinskoj tradiciji.

Na prvoj izložbi su imali motive Dalmacije u slici, nakon toga je uslijedila izložba starinskih predmeta pod nazivom 'Sa šufita, gdje su osim izloženih predmeta koji nisu više u upotrebi pokazali i fotografije predmeta koje zbog veličine i nemogućnosti izlaganja nisu imali u prostoru.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Strašan zločin Objavljene prve fotografije uhićenih zbog brutalnog silovanja blogerice: "Prislonili su mi nož na vrat i rekli da će me ubiti" Travel blogeri Fernanda i Vincente Horor na putovanju Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!"

Naziv treće blogerske izložbe je 'Dalmatinska lipost u kamenu', gdje će se predstaviti 16 blogera sa svojim radovima. Izložba se otvara 8. prosinca 2010. u 19 sati u prostorijama Gradskog kotara Gripe, Matice Hrvatske 16.

Pozivamo sve ljubitelje fotografije, tradicije i kulturne baštine da posjete izložbu i ugodno se provedu u društvu naših blogera, a vise o izložbi mozete pronaći na blogovima: http://ok5.blog.hr i http://dalmata.blog.hr .

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene