BizHack Startup Caffe
BizHack Startup Caffe Foto: PR

Otvorene prijave za drugi webinar BizHack Startup Caffe


Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean startup Hrvatske od rujna do studenoga organizira BizHack Startup Caffe. Radi se o ciklusu pet online susreta s domaćim poduzetnicima s ciljem razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika te međusobne pomoći pri lakšoj realizaciji poduzetničkih pothvata. Tema drugoga po redu webinara je „Od ideje do tržišta”, a održat će se 7. listopada s početkom u 17h.

Okupit će poduzetnike domaćine s osječkog područja, a lokalni partner projekta je BIOS Poduzetnički inkubator Osijek. Na događaju sudjeluju Filip Stipančić, poduzetnik i jedan od osnivača Lean startup Hrvatske, Ivan Jelušić, osnivač ORQA d.o.o., Martina Karalić, vlasnica Boo.Laba, obrta za proizvodnju prirodne kozmetike te Boris Rauš, suosnivač Bamboo Lab d.o.o.

Predstavit će se razvoj ideje temeljen na korisnicima, tj. izgradnja puta prema korisnicima sa što manje pogrešaka. Vrhunska kvaliteta, dobra usluga i pristupačne cijene su dobra ulaznica za tržište, no kako bi postigli veći uspjeh potrebno je istaknuti se u masi sličnih proizvoda i usluga. Sudionicima će se predstaviti način kako kvalitetno provesti istraživanje tržišta i primijeniti lean pristup i metodologiju razvoja korisnika.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Potrebna je prethodna prijava putem sljedeće poveznice: https://bit.ly/bizhackscprijava.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju