Ranko Ostojić
Ranko Ostojić Foto: Patrik Macek/Pixsell

Potpredsjednik SDP-a i bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u utorak je pretrpio infarkt.


Potpredsjednik SDP-a i bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić smješten je u jedinicu intenzivnog liječenja splitskoga KBC-a nakon pretrpljenog infarkta, doznaje se u utorak toj zdravstvenoj ustanovi. 

Vezani članci Novi operacijski blok Zavoda za traumatologiju i ortopediju u KBC-u Split KBC Split otvorio novi operacijski blok: ''Značajan iskorak za kirurgiju; moći ćemo također davati bolju skrb'' Tommy je donirao Kliničkom bolničkom centru Split iznos od 200.000,00 kn Donacija od 200 tisuća kuna za KBC Split i poboljšanje uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od COVID-19 virusa

"Imao je infarkt, primljen je u bolnicu poslijepodne i trenutačno je u jedinici intenzivnog liječenja", rekli su u splitskome KBC-u danas kasno poslijepodne.

Neslužbeno se doznaje da mu je nakon infarkta ugrađen stent.

"Prema posljednjim informacijama, naš Ranko je stabilno nakon operacije. Naše misli su uz njega i njegovu obitelj, kojoj je u ovim trenucima potreban mir i privatnost kako bi se posvetili njegovom ozdravljenju. Dragi Ranko, želimo ti uspješan oporavak!", tvitnuli su iz SDP-a. 

Podsjetimo, 2014. godine već je bio zdravstveno ugrožen zbog infekcije koja je zahtijevala kirurški zahvat. Tada mu je hitno operiran apsces na vratu nastao zbog jake bakterijske infekcije. No, razvila se sepsa te su ministru Ostojiću otkazali bubrezi, jetra, a bio je priključen i na respirator.