Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi doznajemo

Bivši ministar odustao od posla u SAD-u, ima ponudu iz Croduxa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar obrane Ante Kotromanović, čini se, definitivno je odustao od posla u SAD-u.

Kako prvi doznaje Dnevnik Nove TV bivši ministar obrane Ante Kotromanović je od Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa zatražio službeno mišljenje smije li stupiti u radni odnos u trgovačkom društvu 'Crodux derivati dva' umirovljenog generala Ivana Čermaka.

Pročitajte i ovo Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada

Ministarstvo obrane bilo je dužno dostaviti dokumente o tome jesu li u Kotromanovićevom mandatu bili u bilo kakvom poslovnom odnosu sa spomenutom tvrtkom. S obzirom da takvog odnosa nije bilo prema onom što su dostavili 20. siječnja 2016. utvrdili su kako nema zapreke da se Kotromanović zaposli u spomenutoj tvrtci.

Ako se zaposli u Croduxu, Kotromanović će imati neka ograničenja -  ne smije biti član uprave, ne smije biti u nadzornom odboru i drugim poslovima u upravljanju.

Ivan Čermak rekao nam je da je Kotromanović jedna od kombinacija, a da će odluku donijeti sam bivši ministar. A ako se zaposli, Čermak bi mu dao neko rukovodeće mjesto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene