Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan vatrogasac, jedan obrtnik, medicinska sestra i primalja – osobe su koje žive mirnim obiteljskim životom. Sve dok se negdje u svijetu ne dogodi prirodna katastrofa.


Onda Jasminko, Aljoša, Ana i Vladimira ostavljaju svoje poslove i obitelji i odlaze na drugi kraj svijeta kako bi doslovno spašavali živote – proizvodili pitku vodu ljudima koji su izgubili svoje domove, učili ih higijeni, gradili im toalete i tuševe.
Oni su volonteri Hrvatskog crvenog križa, a kako su to postali i zašto kažu da neće prestati pomagati doznajte na stranici Provjerenog.

Vezani članci Provjereno: Lažni pogrebnik u Slavoniji - 1 Da, i to je moguće: Slavonijom operira lažni pogrebnik i nitko mu ništa ne može - "Odakle ti pravo da oblačiš, da diraš tijelo?" Priča o Nadi i Dragani Boromisi - 3 Najljepši kraj sezone – priča zbog koje je Provjereno dobilo još jednu nagradu, čini se, dobit će svoj sretan nastavak

Prilog o volonterima pogledajte večeras u Provjerenom u 22:40.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju