Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi najbogatiji čovjek

Bill Gates stigao u Hrvatsku: Unajmio bicikl pa se vozio po Mljetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bill Gates došao je u Dubrovnik s obitelji, a posjetio je i otok Mljet. Rado razgledava ljepote Hrvatske zbog čega kod nas na odmor dolazi još od 2004. godine.

Drugi najbogatiji čovjek na svijetu, Bill Gates stigao je u Dubrovnik na godišnji odmor.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Osnivač Microsofta je, prema pisanju portala Dulist.hr, odsjeo u predsjedničkom apartmanu Hotela Palace, zajedno sa suprugom i djecom, a u pratnji mu je i osiguranje.Bill Gates zasada se odlučio na mirni odmor u skrivenim valama, i u malom društvu obitelji. U samom hotelu proveo je najmanje vremena.

>> 'Oduzmite ljudima na jedan dan tehnološke novotarije, pa ih neće uzimati zdravo za gotovo'

S jahtom je obišao otok Mljet i dubrovačku okolicu, i to sve uz veoma stroge mjere osiguranja. Bill Gates bi u Dubrovniku trebao ostati desetak dana, a njegov dolazak još jednom potvrdio je Dubrovnik kao odredište slavnih, Michael Douglas, Beyonce, John Malkovich, Roman Abramović samo su neka od imena koja su proteklih godina šetali Stradunom. Obilazili dubrovačke restorane i samim time zapravo dali najveću reklamu Dubrovniku i Hrvatskoj.

Bill u Hrvatskoj ljetuje od 2004. godine, a rado posjećuje i Skradin, slapove Krke te predivni Nacionalni park Krka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene