Bill Gates došao je u Dubrovnik s obitelji, a posjetio je i otok Mljet. Rado razgledava ljepote Hrvatske zbog čega kod nas na odmor dolazi još od 2004. godine.


Drugi najbogatiji čovjek na svijetu, Bill Gates stigao je u Dubrovnik na godišnji odmor.

Vezani članci Masovna proslava naslova: Zadrani kršili mjere - 3 U Hrvatskoj 96 novih slučajeva: Zadarska županija otkrila koliko je novozaraženih nakon masovnog kršenja mjera na košarkaškoj utakmici Cijepljenje, ilustracija Konačno stiglo izvješće Nacionalnog stožera: Hrvatska bilježi manje od 60 novozaraženih u zadnja 24 sata, ali nema jednog bitnog podatka

Osnivač Microsofta je, prema pisanju portala Dulist.hr, odsjeo u predsjedničkom apartmanu Hotela Palace, zajedno sa suprugom i djecom, a u pratnji mu je i osiguranje.Bill Gates zasada se odlučio na mirni odmor u skrivenim valama, i u malom društvu obitelji. U samom hotelu proveo je najmanje vremena.

>> 'Oduzmite ljudima na jedan dan tehnološke novotarije, pa ih neće uzimati zdravo za gotovo'

S jahtom je obišao otok Mljet i dubrovačku okolicu, i to sve uz veoma stroge mjere osiguranja. Bill Gates bi u Dubrovniku trebao ostati desetak dana, a njegov dolazak još jednom potvrdio je Dubrovnik kao odredište slavnih, Michael Douglas, Beyonce, John Malkovich, Roman Abramović samo su neka od imena koja su proteklih godina šetali Stradunom. Obilazili dubrovačke restorane i samim time zapravo dali najveću reklamu Dubrovniku i Hrvatskoj.

Bill u Hrvatskoj ljetuje od 2004. godine, a rado posjećuje i Skradin, slapove Krke te predivni Nacionalni park Krka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook