Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jazz obrada

Oni skinu liječničke kute i uzimaju glazbene instrumente: Big Band liječnika priprema suradnju s Ninom Badrić

Damir Homolak i Viktorija Bednjanec - 1
Damir Homolak i Viktorija Bednjanec - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Damir Homolak i Viktorija Bednjanec - 1 Damir Homolak i Viktorija Bednjanec - 1 Foto: DNEVNIK.hr Damir Homolak i Viktorija Bednjanec - 2 Damir Homolak i Viktorija Bednjanec - 2 Foto: DNEVNIK.hr Damir Homolak i Viktorija Bednjanec - 3 Damir Homolak i Viktorija Bednjanec - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Damir Homolak i Viktorija Bednjanec - 4 Galerija 1/4 >>
Dvadesetak liječnika, nakon što skinu bijelu kutu, u ruke uzimaju glazbene instrumente. Što će se izroditi iz liječničkog bend aida pitala je reporterka Dnevnika Nove TV Viktorija Bednjanec doktora Damira Homolaka.

Nastat će posebna verzija pjesme Nine Badrić "Dat će nam Bog" u jazz izdanju, a kako je došlo do ideje i suradnje, odgovara doktor Homolak. "Na inicijativu vodstva Hrvatske liječničke komore, željeli smo ovom pjesmom u ovim vremenima u kojima nikome nije lako, svim zdrastvenim djelatnicima čestitati i zahvaliti za njihov rad, svojim kolegama na prvoj liniji bojišnice, ali isto tako, svim oboljelima zaželjeti da se što prije oporave bez ikakvih posljedica", kazao je Homolak te predstavio svoju ekipu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bizaran popis Liječnici se šale asortimanom usluga koji nude: "Potvrda za oslobođenje od TV pretplate, potvrda o nevezanju pojasa u automobilu..." Liječnici spremaju štrajk - 1 Dnevnik Nove TV pita Podržavate li zahtjeve liječnika? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

"Mi smo Big Band HLK-a, ima nas 20-ak, različitih smo specijalnosti, nekad se zezamo da bi mogli napraviti našu malu kliniku, od ginekologa, otorinaca, anesteziologa, intezivista, pedijatara... Imamo svih struka, ja sam deramatolog", kazao je liječnik te istaknuo da su kontaktirali Ninu Badrić. "Ona je odlučila, zajedno s nama, zaželjeti sve najbolje u ovim vremenima i zaželjeti da nam se vrati staro normalno", rekao je.

Pjevačica je odmah prihvatila ovu inicijativu, a voditelj benda Zvonimir Bajović i gospodin Ante Gelo su tijekom jedne noći raspisali skladbu za njihov orkestar. Bend je danas prvi put imao probu za skladbu, a sutra će je već snimiti te bi za nekoliko dana trebala biti objavljena.

Homolak je zamolio građane da se drže epidemioloških mjera jer je to jedino što može pomoći liječnicima, ali i svima nama te je istaknuo da će se svi okupljeni u bendu - cijepiti protiv koronavirusa.

Pjesmu i spot bend će snimiti s Ninom Barić, a plan je da spot objave do kraja godine.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene