Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pentekostalna crkva

Biblijski prizori: Krštenje na rijeci Dravi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biblijski prizor na rijeci Dravi u Osijeku. Dvoje odraslih ljudi primilo je sakrament krštenja takozvanim - podronjenjem! Baš kao što je, prema Bibliji, Ivan krstitelj činio u rijeci Jordan!

U Hrvatskoj se gotovo 90 posto stanovništva izjašnjava katolicima. Druge crkve razvijene iz kršćanstva su nepoznanica. Iz tog su razloga krštenje uprizorili članovi pentakostalne crkve.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi Ilustracija U Austriji Nesreća na Dunavu: Kruzer pun putnika udario u betonski zid, ima ozlijeđenih

Danijel u 19. i Zineta u 53. godini života, odlučili su se krstiti na biblijski način - podronjenjem u rijeci. Poput Ivana Krstitelja, u rijeci Jordan, Crkva Kristovih učenika željela je prikazati čin krštenja u Dravi.

Pentekostalna struja kršćanstva u svijetu posljednjih desetljeća bilježi najbrži rast. U Hrvatskoj ih je neznatan broj. Krštenje u zrelijoj dobi smatraju osobnim odabirom svakog pojedinca. Primjer biblijske prakse Osječanima je bila tek atrakcija, a za dvoje krštenika - ovo je dan za pamćenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene