Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlada je razriješila Biancu Matković članstva u UO HFP-a. Razriješeni su i državni tajnici Ministarstva pravosuđa, ali i član Stožera za zaštitu i spašavanje.


Bianca Matković razriješena je članstva u Upravnom odboru Hrvatskog fonda za privatizaciju, a na njezino mjesto imenovan je ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić, priopćeno je danas sa zatvorene sjednice Vlade. Vlada je, sukladno odredbama Zakona o postupku primopredaje vlasti, razriješila i ponovno imenovanala za državne tajnike Ministarstva pravosuđa Dražena Bošnjakovića, Tatijanu Vučetić i Zorana Pičuljana.

Vezani članci Ministri na konferenciji za medije o pozivima na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava iz Fonda solidarnosti EU-a Ministar Horvat o dodjeli sredstva iz Fonda solidarnosti: "Dobro smo radili, ustrojili smo sustav za šest mjeseci" Slika nije dostupna Branitelji ispred Fonda za privatizaciju prijete štrajkom glađu

Dužnosti su, s danom 8. travnja, razriješeni državna tajnica Marina Dujmović Vuković, tajnica ministarstva Mirjana Vatavuk, ravnateljica Uprave za organizacijsko kadrovske i inspekcijske poslove pravosuđa Diana Kovačević Remenarić, te ravnatelj Uprave za financijsko-gospodarske poslove Petar Mandarić. Umjesto dosadašnjeg člana Stožera za zaštitu i spašavanje RH Miljenka Pavlakovića Vlada je imenovala Ivana Bubića kao predstavnika Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva. (Hina)