Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamijenio je Ivić

Bianca Matković razriješena članstva u UO HFP-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je razriješila Biancu Matković članstva u UO HFP-a. Razriješeni su i državni tajnici Ministarstva pravosuđa, ali i član Stožera za zaštitu i spašavanje.

Bianca Matković razriješena je članstva u Upravnom odboru Hrvatskog fonda za privatizaciju, a na njezino mjesto imenovan je ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić, priopćeno je danas sa zatvorene sjednice Vlade. Vlada je, sukladno odredbama Zakona o postupku primopredaje vlasti, razriješila i ponovno imenovanala za državne tajnike Ministarstva pravosuđa Dražena Bošnjakovića, Tatijanu Vučetić i Zorana Pičuljana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Isplata kreće u ponedjeljak Fond branitelja dijeli 154,48 milijuna kuna Slika nije dostupna Slagao se s obranom Ivana Gotovca Polančec: Gotovca nisam volio jer se na silu htio zbližiti

Dužnosti su, s danom 8. travnja, razriješeni državna tajnica Marina Dujmović Vuković, tajnica ministarstva Mirjana Vatavuk, ravnateljica Uprave za organizacijsko kadrovske i inspekcijske poslove pravosuđa Diana Kovačević Remenarić, te ravnatelj Uprave za financijsko-gospodarske poslove Petar Mandarić. Umjesto dosadašnjeg člana Stožera za zaštitu i spašavanje RH Miljenka Pavlakovića Vlada je imenovala Ivana Bubića kao predstavnika Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene