Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za velike i male

"Bezbroj razloga, jedna ljubav!" - Deseto izdanje Kros utrke Volim trčanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo događanje primarno je obiteljski event i okupljalište zaljubljenika u rekreativno trčanje. Svatko, od najmlađih pa sve do onih s puno kilometara u nogama, može pronaći svoju idealnu utrku.

Još je malo ostalo do jubilarnog 10. izdanja kros utrke Volim trčanje. Svi koji žele trčati neka požure s prijavama jer je ostalo još malo startnina.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska: Maja Bonačić - 3 BOLJA HRVATSKA Maja je pokrenula nešto nevjerojatno i sada pomaže mnogima: Na biciklu i trčeći "osvojila" je Everest Slika nije dostupna OBJAVIO MORH Pripadnik Hrvatske vojske preminuo u ambulanti vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" nakon rekreativnog trčanja

Kros utrka Volim trčanje ponosno najavljuje svoje jubilarno 10. izdanje koje će se održati 11. lipnja na savskom nasipu kod Boćarskog doma na Prisavlju 2 u Zagrebu. Sada već kultna utrka, svake godine okuplja sve veći broj sudionika.

Ovo događanje primarno je obiteljski event i okupljalište zaljubljenika u rekreativno trčanje. Svatko, od najmlađih pa sve do onih s puno kilometara u nogama, može pronaći svoju idealnu utrku.

· Dječje utrke - 50, 200, 500 i 800 metara

· Utrke odrasli - 2, 5, 11 i 15km

Prijave za utrke su otvorene na www.volim.trcanje.hr, a startnina iznosi 70 kuna. Sudjelovanje na dječjim utrkama je besplatno.

Priča o utrci Volim trčanje započinje ambicijom Udruge Aktivan život, koja je željela na startnu liniju dovesti što veći broj građana, kako bi ih pokrenula i pokazala sve prednosti bavljenja sportom.

Kroz godine se projekt proširio i na školu trčanja, koja je također pionir na ovim prostorima. Utrku Volim trčanje trči i podržava više tisuća trkača svake godine. To nam pokazuje da je u periodu od 2008. do 2016., došlo do onoga na čemu se radilo ciljano sve ove godine - trkačkog pokreta!

S velikim ponosom možemo reći kako je Udruga, s utrkom Volim trčanje, započela taj trkački pokret i ne namjerava na tome stati.

Ambasadori trčanja

U sklopu održavanja 10. kros utrke Volim trčanje, pokrenuli smo i kampanju "Ambasadori trčanja". Kampanjom se želi istaknuti kako svaki trkač ima razlog zašto je baš trčanje njegov/njezin savršen oblik rekreacije. Želimo čuti koji su to razlozi – trče li zbog super osjećaja koji im daje, natjecanja, zdravlja, inspiracije, boravka u prirodi ili nekog sasvim osobnog razloga. Jer, bezbroj je razloga, a jedna je ljubav.

Svi koji se prijave na www.ambasadori.trcanje.hr te fotografijom i kratkim opisom podijele s drugima svoj razlog zašto vole trčati, postaju ambasadori, a mi smo za njih pripremili simbolične poklone.

Volim trčanje, utrka je koju se trči sa srcem i koja promovira širenje pokreta rekreativnog trčanja i aktivnog života. Sada želimo da tu strast dalje šire i naši Ambasadori trčanja. 

Pratite nas na www.volim.trcanje.hr i Facebook stranici www.fb.com/volim.trcanje

#10volimtrcanje
#ambasadoritrcanja

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene