Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

CARNet je podsjetio je kako i ove godine učenici i roditelji mogu besplatno i jednostavno razmijeniti i nabaviti školske naslove putem CARNetove online Burze udžbenika.


Specifičnost Burze je da učenici i roditelji mogu na vrlo jednostavan način napraviti popis udžbenika koje nude jer se udžbenici koje je učenik koristio prošle školske godine automatski prikazuju kada učenik ostavi podatke o tome koji je razred i školu pohađao.

Jednostavno je i ažuriranje popisa, kao i sastavljanje popisa udžbenika koji se potražuju, koji se biraju iz Kataloga obveznih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za osnovnu školu, gimnazije i srednje strukovne škole.

Vezani članci Slika nije dostupna Kupite školske knjige online na 12 rata bez kamata – stižu na vašu adresu! Slika nije dostupna Zagreb: Počela razmjena udžbenika

>> U cijeloj Hrvatskoj nastava počinje 3. rujna

Za svaki udžbenik koji potražuju, a netko ga u sustavu nudi, učenik će dobiti popis ponuđača i mogućnost kontaktiranja tih osoba.

Adresa portala je http://burza.skole.hr. Online burza na kojoj učenici osnovnih i srednjih škola i njihovi roditelji na jednostavan način mogu razmjenjivati i nabavljati već korištene udžbenike i školsku opremu te tako ostvariti značajnu uštedu nastala je 2009. na inicijativu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i u suradnji s CARNetom. Danas broji više od 20 tisuća korisnika.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.