Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I ove godine

Besplatna razmjena školskih knjiga na online Burzi udžbenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
CARNet je podsjetio je kako i ove godine učenici i roditelji mogu besplatno i jednostavno razmijeniti i nabaviti školske naslove putem CARNetove online Burze udžbenika.

Specifičnost Burze je da učenici i roditelji mogu na vrlo jednostavan način napraviti popis udžbenika koje nude jer se udžbenici koje je učenik koristio prošle školske godine automatski prikazuju kada učenik ostavi podatke o tome koji je razred i školu pohađao.

Jednostavno je i ažuriranje popisa, kao i sastavljanje popisa udžbenika koji se potražuju, koji se biraju iz Kataloga obveznih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za osnovnu školu, gimnazije i srednje strukovne škole.

Pročitajte i ovo Radovan Fuchs Loše za škole Ministar Fuchs: "Škole na dan izbora neće raditi, ali..." Školski pribor - 4 Kreće škola Pogledajte što rade roditelji i djeca posljednji dan prije početka nove školske godine

>> U cijeloj Hrvatskoj nastava počinje 3. rujna

Za svaki udžbenik koji potražuju, a netko ga u sustavu nudi, učenik će dobiti popis ponuđača i mogućnost kontaktiranja tih osoba.

Adresa portala je http://burza.skole.hr. Online burza na kojoj učenici osnovnih i srednjih škola i njihovi roditelji na jednostavan način mogu razmjenjivati i nabavljati već korištene udžbenike i školsku opremu te tako ostvariti značajnu uštedu nastala je 2009. na inicijativu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i u suradnji s CARNetom. Danas broji više od 20 tisuća korisnika.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene