Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi cjenik

Benzini od ponoći skuplji za tri lipe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloprodajne cijene motornih benzina od danas su na Ininim benzinskim postajama veće za tri lipe po litri, a eurodizela za jednu lipu, dok je cijena loživog ulja manja za jednu lipu.

Prema službenom cjeniku koji je Ina u ponoć objavila na svojim web stranicama, od utorka, 9. veljače, nova cijena eurosupera 95 na Ininim benzinskim postajama u slijedećih tjedan dana iznosi 7,96 kuna po litri (do sada 7,93 kune).

Pročitajte i ovo Kuglice sladoleda - 3 Vrtoglave cijene Što građani misle o novim cijenama omiljene ljetne slastice: "Poskupio je više od svega, vidi se što nam je euro donio" Stigle jagode - 2 Pitanje prioriteta Na tržnice stigle domaće jagode, nikada ih nije bilo manje i nikada nisu bile skuplje

>> Benzini jeftiniji dvije lipe, dizeli devet lipa

Cijena supera 95 je 7,86 kuna po litri (od sada 7,83 kune), dok se super plus 98 prodaje po 8,03 kune po litri (do sada 8,00 kuna). Nova cijena eurodizela je 7,26 kuna (do sada 7,25 kuna). Loživo ulje ekstra lako prodaje se po 4,54 kune (prema dosadašnjih 4,55 kune).

Cijena dizela ostaje na 7,13 kuna po litri, te plavog dizela na 4,10 kuna po litri. Cijene naftnih derivata korigiraju se na temelju Pravilnika o utvrđivanju cijena naftnih derivata i to početkom svakog tjedna s tim da je najviše dopušteno maksimalno tjedno povećanje ili smanjenje cijena 3,5 posto. Korekcija cijena naftnih derivata ponajviše ovisi o kretanju cijena derivata na tržištu Mediterana i kretanju tečaja dolara. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene