Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija spašavanja

Bednja: Tri grobara lovila jednu odbjeglu ovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grobari iz Bednje u varaždinskoj županiji prije nekoliko dana su imali dodatnog posla.

Naime, gradom je lutala odbjegla ovca. Životinja je bila viđena kako luta po okolnim šumarcima, ali i po središnjem Trgu svete Marije, prenosi evarazdin.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo, Nikola Dugandžić, Neven Bosilj - 2 U prenoćištu za beskućnike Strava u Varaždinu, žena nožem izbola tri osobe: "Zakazao je sustav, mora se prvo dogoditi nesreća da bi se nešto pokrenulo" Slika nije dostupna ELEMENTARNA NEPOGODA U BEDNJI Katastrofalne posljedice nevremena: "Od krumpira, kukuruza i žitarica ove godine neće biti ništa"

Za izgubljenu ovcu zabrinuli su se građani jer je postojala opasnost da je napadnu psi pa je reagirao i grad te na teren poslao sva tri grobara. 'U općinskim službama rješavamo sve i svašta pa nam nije preostalo drugo nego u potragu za njom poslati naše grobare', rekla je gradska pročelnica Jasminka Grabar.

Nakon što su grobari ulovili ovcu koja im je bježala gradim, pojavio se i njezin vlasnik. Ispostavilo se da je ovca u Bednju došla iz Viletinca pa je ovca imala sreće i jer nije naletjela na nekog šumskog predatora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene