Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O kodeksu ponašanja

Bečić: Kerum nije nikada neprimjereno istupio ukoliko ga nisu izazvali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Željko Kerum nije nikada neprimjereno reagirao', izjavila je Nevenka Bečić komentirajući najave o kodeksu ponašanja u Saboru.

Zastupnica Nevenka Bečić podržava kodeks ponašanja u Saboru kojeg je najavio predsjedavajući Boris Šprem, jer, tvrdi, nitko nema pravo nikoga vrijeđati. Osvrnula se i na ponašanje svoga brata i zastupnika Željka Keruma. 'Ja nemam potrebe govoriti u njegovo ime, ali kada ste me pitali, Željko Kerum nije nikada neprimjereno istupio ukoliko njegov sugovornik njega nije izazvao, također uvredljivim riječima', izjavila je Bečić.

Pročitajte i ovo Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti"

Prema tome, dodaje Bečić, ako vas netko uvrijedi svatko ima pravo na samozaštitu pa i na ovaj način. 'Ako je njega netko uvrijedio, on je istom mjerom uzvratio. Nikada nikoga nije Željko Kerum prvi puta uvrijedio', rekla je Bečić.

>> Poslušajte sramotno ponašanje Željka Keruma

'Moj stav je da bi kodeks o ponašanju svakako trebalo donijeti, ne samo za Hrvatski sabor nego i za jedinice lokalnih samouprava. Konkretno mislim i na gradsko vijeće. Tako mislim jer smo svjedoci situacija da bilježimo neprimjerena istupanja pojedinaca', izjavila je zastupnica Bečić i istaknula da zastupnici iznose neistine i iza tih neistina se 'osjećaju hrabro, jako i ponosno jer znaju da im nitko ništa ne može'.

'Ako ih se ne može drugačije kažnjavati, a daju si za pravo vrijeđati, onda moramo osmisliti način. Nitko nema pravo vrijeđati nikoga', komentirala je Bečić novčane kazne za neprimjereno ponašanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene