Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na stranicama koje su posvećene hrvatskom ministru obrazovanja Pavi Barišiću i bivšem splitskom gradonačelniku Željku Kerumu osvanule su intervencije nepoznatog autora, koji je "ponešto" izmijenio sadržaj.


Pavo Barišić, ministar znanosti i obrazovanja, te bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum bili su ovih dana meta na - engleskoj Wikipediji. Naime, na stranicama koje su posvećene Barišiću i Kerumu osvanule su intervencije nepoznatog autora, koji je ponešto izmijenio sadržaj.

Vezani članci Željko Kerum (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Kerum dužan na sve strane: Gradu Split duguje oko milijun kuna, ali i dalje je važna karika u gradskoj vlasti Željko Kerum i Tomislav Horvatinčić (Foto: Screenshot/Dalmatinski portal/YouTube) Nemaju briga na Martinje: Kerum i Horvatinčić zagrljeni pjevali u vinariji

Tako je za Barišića istaknuto kako je on "humanoidna forma kompjutorskih naredbi za kopiranje i lijepljenje - Ctrl+C/Ctrl+V", dok je uz Kerumovo ime pridodano "Rvatina", a u kategoriji "Alma mater", koja se odnosi na obrazovanje, navedeno je "Ante Pavelić".