Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"CTRL-C/CRTL-V"

Na meti šaljivčina: Izmijenjene stranice o Barišiću i Kerumu na engleskoj Wikipediji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na stranicama koje su posvećene hrvatskom ministru obrazovanja Pavi Barišiću i bivšem splitskom gradonačelniku Željku Kerumu osvanule su intervencije nepoznatog autora, koji je "ponešto" izmijenio sadržaj.

Pavo Barišić, ministar znanosti i obrazovanja, te bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum bili su ovih dana meta na - engleskoj Wikipediji. Naime, na stranicama koje su posvećene Barišiću i Kerumu osvanule su intervencije nepoznatog autora, koji je ponešto izmijenio sadržaj.

Pročitajte i ovo Željko Kerum Neke nekretnine već prodane Kvadrat Kerumova zemljišta na Čiovu procijenjen na 79 eura Željko Kerum - 1 ČERMAK PREUZEO DIO NEKRETNINA Robna kuća u Zadru, elitni restoran, kino u centru Zagreba, svinjogojska farma... Kerumove nekretnine unovčene za 8,4 milijuna eura

Tako je za Barišića istaknuto kako je on "humanoidna forma kompjutorskih naredbi za kopiranje i lijepljenje - Ctrl+C/Ctrl+V", dok je uz Kerumovo ime pridodano "Rvatina", a u kategoriji "Alma mater", koja se odnosi na obrazovanje, navedeno je "Ante Pavelić".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene