Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodat će ga

Pevec ostao i bez hotela Picok

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hotel Picok u Đurđevcu koji je dio Pevec grupe, preuzela je Podravska banka i namjerava ga prodati.

Podravska banka postala je vlasnik đurđevačkog hotela Picok, koji prema neslužbenim informacijama procijenjen na tridesetak milijuna kuna te dobro posluje unatoč krizi. Julio Kuruc, predsjednik Uprave koprivničke Podravske banke, potvrdio je da je banka postala vlasnik hotela te ističe kako je zbog dugova pokrenuta ovrha nad grupacijom Pevec a trenutačno se za Picok traži kupac, piše Jutarnji list..

Pročitajte i ovo Manja potrošnja ovog Crnog petka Objavili u HGK Stigli podaci o potrošnji na Crni petak: Hrvati ove godine trošili manje nego prošle Prodaje se Češka vila (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vojarna bivše JNA Treba vam vila na moru? Država prodaje jednu, cijena – prava sitnica! Vaša može biti za 32,1 milijun kuna

'Još je prerano govoriti o potencijalnim kupcima jer smo tek nedavno pokrenuli ovrhu, a kako hotelijerstvo nije naša djelatnost, odlučili smo se za prodaju. Hotel je u potpunosti obnovljen i uređen, ima četiri zvjezdice i na izvrsnoj je lokaciji pa sam uvjeren da ćemo vrlo brzo pronaći kupca s kojim planiramo uspostaviti i partnerski odnos', rekao je Kuruc za Jutarnji, ali nije želio otkriti po kojoj cijeni namjeravaju prodati hotel.

>> Pevec očekuje da ga spasi jedna njemačka tvrtka

Hotel Picok je važna točka u razvoju lovnog turizma, a njegova je posebna vrijednost i u dodatnim sadržajima: bazenu, wellnessu, teretani. Zbog toga dobro upućeni tvrde da će banka vrlo lako naći kupca za hotel, ali pitanje po kojoj cijeni. Iako se bilježi rast noćenja u odnosu na prošlu godinu, kao i prometa u ugostiteljskom sektoru te wellnesu, radnici za rujan i listopad nisu dobili plaću jer Picok nije izdvojen iz grupacije Pevec čiji je račun već dulje u blokadi, piše Jutarnji list.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene