Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podržavaju Vladu

Bandićev klub: Bude li Lovro Kuščević jedina tema na koalicijskom sastanku, mi ne dolazimo

Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr)
Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Što god premijer odluči, pa i presložiti Vladu, imat će podršku Kluba, pri čemu sam Bandić neće imati nikakvih kadrovskih zahtjeva, doznaje se od izvora bliskog saborskom Klubu Milana Bandića

Budu li ministar Lovro Kuščević i HNS-ov zahtjev da ga se smijeni jedina tema skorog sastanka premijera Andreja Plenkovića s koalicijskim partnerima, predstavnik Bandićeva Kluba na njega ovaj put neće ići, doznaje se u petak od izvora bliskog saborskom Klubu Milana Bandića.

Pročitajte i ovo Milan Bandić, Zdravko Krajina, Denis Mohenski Posao s kućicama Bivši Bandićev vozač i Kralj Adventa ne idu u zatvor: Nagodili se s USKOK-om Slika nije dostupna GRAD ZAGREB SASTALI SE KUŠČEVIĆ I BANDIĆ Do kraja mjeseca spajaju se podaci katastra i zemljišnih knjiga

Što god premijer odluči, pa i presložiti Vladu, imat će podršku Kluba, pri čemu sam Bandić neće imati nikakvih kadrovskih zahtjeva. Njemu je u fokusu suradnja na projektima države i Zagreba, kaže taj izvor, uvjeren da će premijer u aktualnoj situaciji pronaći najbolje rješenje.

Gradonačelnik Bandić viđen je u saborskom klubu svoje stranke prije komemoracije za žrve genocida u Srebrenici koja je u petak održana u Hrvatskom saboru. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene