Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bandić: Vice Vukov trebao bi dobiti ulicu u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podržao je na današnjem Aktualnom satu Skupštine Grada Zagreba prijedlog Alenke Košiša Čičin-Šain iz HNS-a da nedavno preminuli pjevač Vice Vukov dobije ulicu u Zagrebu.

"Mislim da nema niti jednog zastupnika Gradske skupštine koji to neće podržati", rekao je Bandić istaknuvši da se radi o moralnoj vertikali onoga "kome je Bog podario bariton bez premca".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 2,3 milijuna kuna Bandić: Tražit ćemo povrat novca za sanaciju Kupske ulice Slika nije dostupna 'Zajedništvo je najveća vrednota' Premijerka Kosor upisala se u Knjigu žalosti

Otvorena knjiga žalosti za Vicu Vukova 

U povodu smrti Vice Vukova koji je u srijedu 24. rujna preminuo u Zagrebu, danas je u atriju Šibenskog kazališta održan komemorativni skup na kojemu su se od istaknutog Šibenčanina oprostili obitelj i prijatelji, predstavnici političkog i društvenog života i kolege glazbenici. 

Zahvaljujući Vici Vukovu njegov rodni Šibenik ima status grada iznimnih pjevača i glazbenika, rekao je dogradonačelnik Šibenika Tomislav Ninić.

U povodu smrti bivšeg saborskog zastupnika i umjetnika Vice Vukova obitelji su sućut ovih dana izrazili najviši državni dužnosnici, kolege saborski zastupnici, te Predsjedništvo Matice hrvatske, čiji je član bio i radio u Matičinom Nakladnom zavodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene