Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Uvodi se zabuna među građane'

Bandić: Niti znam tko se vjenčava, nit' ću gledati vjenčanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić danas je opovrgnuo medijske napise da će oni studenti koji sada ostvare pravo na besplatan javni prijevoz ponovno u rujnu morati prikupljati dokumentaciju za ZET-ove pokaze, a zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dodao je kako je 'tužan i žalostan' jer se uvodi zabuna među građane.

'Riješili smo dugačke redove i potpisali sporazum s MUP-om, a sada treba izmisliti još neki novi problem. Čemu to?', upitao je Bandić na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi gdje je medijima poručio kako 'je već oguglao na ono što rade njemu, ali i zamolio da ne dezinformiraju građane'.

'Postavljam si pitanje kome to treba', dodao je navodeći i kako se nada da će oni koji iznose dezinformacije i zbunjuju građane 'jednom valjda i odgovarati'.

Pročitajte i ovo Teretni brod za prijevoz pšenice, ilustracija Podaci WTO-a Zbog krize naglo pale isporuke pšenice. Ipak brige nema: "Svjetska trgovina pokazala je otpornost" Jeffrey Epstein Očekuje se još Objavljeni novi dokumenti iz tužbe protiv pedofila Epsteina: Njegov zaposlenik ispričao koga je sve vidio

>> Bandić: Žao mi je zbog umirovljenika u redovima pred MUP-om

Lovrić je pojasnio da će studentima za novu školsku godinu 2011/2012. trebati novi pokazi, ali ne i nova dokumentacija.

Pravo na besplatan prijevoz po Odluci o socijalnoj skrbi od 20. prosinca 2010. imaju oni učenici i studenti čiji su ukupni mjesečni prihodi po članu obiteljskog domaćinstva jednaki ili manji od dvije tisuće kuna, ako to pravo ne ostvaruju po drugoj osnovi.

Nakon jučerašnjih ispada Zdravka Mamića, novinari su Bandića pitali misli li uskratiti financijska sredstva Dinamu ili tražiti Mamićevu ostavku, ali je gradonačelnik rekao da ispade nije gledao.

'Ja vam neću gledati ni kraljevsko vjenčanje, ni Mamićeve istupe. Imam bitnijeg posla. Neću gledati kraljevsko vjenčanje i ne znam uopće tko se vjenčava', rekao je Bandić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene