Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Milan Bandić nije želio komentirati nepravomoćnu odluku kojom su stanari urušene Kupske ulice izgubili spor o smetanju posjeda, rekavši da Grad za urušavanje nije kriv i da je za sanaciju ulice te smještaj stanara izdvojio gotovo tri milijuna kuna koje će, najavio je, pravnim putem tražiti natrag.


Bandić je na konferenciji za novinare kazao da je za sanaciju izdvojeno 2,3 milijuna kuna, a s troškom smještaja unesrećenih stanara u hostelu gotovo tri milijuna kuna te najavio da će Grad voditi pravnu bitku da mu se taj novac vrati s kamatama, jer nije bio ni investitor ni izvođač. Na ponovljeni upit može li Grad, s obzirom na tijek procesa izgubiti, Bandić je odgovorio da Grad neće izgubiti novac i da je istina spora, ali dostižna.

Vezani članci Slika nije dostupna Zagreb: Urušio se dio gradilišta i nogostupa, gradilište zatvoreno Slika nije dostupna HEP i Tehnika odbili se pobrinuti za smještaj stanara

>> HEP i Tehnika nisu krivi za urušavanje Kupske

Stanari Kupske ulice nepravomoćnom su odlukom građanskog suda, nakon četiri godine, izgubili sudski spor s HEP-om i Tehnikom o smetanju posjeda, jer nije dokazana uzročno-posljedična veza radova koje su izvodili i urušavanja te ulice 2007. (HIna) 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju