Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bandić: 'Sportaši bi trebali govoriti jezikom sporta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stav je gradonačelnika Zagreba Milana Bandića da bi svi vrhunski sportaši i svi vrhunski klubovi trebali govoriti više jezikom sporta, a manje jezikom politike, izjavila je Hini danas njegova glasnogovornica Iva Mia Erak u povodu objavljivanja oglasa "HDZ u srcu" kojim NK Dinamo podupire HDZ na ovim izborima.

U tom oglasu, objavljenom danas u dnevnim novinama, NK Dinamo se zahvaljuje premijeru Sanaderu i HDZ-u za, kako navode, sve što su učinili za hrvatski sport i Dinamo i poziva ljubitelje sporta i svoje navijače da glasaju za HDZ. Potpisali su ga predsjednik kluba Mirko Barišić, izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić, treneri Branko Ivanković i Rajko Magić te "Dinamova" prva momčad.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Želi postati velesila Kim Jong Un ima novi plan Slika nije dostupna Dan poslije izbora Milanović: Kampanja je bila zloćudna; HDZ: Mi smo najjača stranka

Oglas je odmah izazvao komentare medija zbog toga što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić počasni predsjednik NK Dinama, inače predsjednik zagrebačkog odbora SDP-a, glavnog HDZ-ovog političkog rivala, izjavila je  njegova glasnogovornica Iva Mia Erak.

Bandićeva glasnogovornica je, kako je objavio danas jedan dnevni list, rekla da on nema komentara na objavljivanje oglasa, a on je danas novinarima, koji su ga našli na sjednici Gospodarskog vijeća zagrebačke gospodarske komore, rekao kako njegova glasnogovornica "zna točno što treba reći u ovom povijesnom trenutku odnosa sporta i politike".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene