Milan Bandić je u ime svoje Stranke rada i solidarnosti predstavio stranački program s kojim planiraju izići na nadolazeće parlamentarne izbore.

Galerija Milan Bandić predstavio izborni program - 1 Milan Bandić predstavio izborni program - 2 Milan Bandić predstavio izborni program - 3 +0 Milan Bandić predstavio izborni program - 4

Stranka rada i solidarnosti objavila je liste i izborni program. Stranka Milana Bandića natječe se u prvoj, drugoj, trećoj, šestoj, sedmoj i devetoj jedinici.

Vezani članci Možemo! Možemo! za koordinatore stranke izabrao Benčić i Tomaševića: "Pitanje je kada ćemo preuzeti vlast nad cijelom zemljom" Prisegnuli novi članovi DIP-a - 14 Hrvatsku čekaju trostruki izbori i pred ovim ljudima je rijedak izazov: ''Imate odgovornost i dužnost''

Predsjednik stranke, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić tom je prilikom rekao kako njega ne zanima mjesto premijera kao niti predsjednika države jer je realan. Ipak, nastavio je u drugačijem tonu.

„Znam da naša stranka ne može dobiti toliko mandata, da ja konkuriram, ali moram reći da bi to radio najbolje u ovoj zemlji“, skromno je zaključio Bandić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju