Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Realan i ravnomjeran"

Bandić nakon usvajanja proračuna: "To je bilo očekivano. Ja što kažem, to i napravim"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je nakon prihvaćanja proračuna Grada Zagreba za 2021., kako je 'očekivano' što je gradski proračun prihvaćen, jer korespondira s vremenom, realan je, socijalan i ravnomjeran.

"Očekivano. Proračun koji korespondira s vremenom, koji je realan, koji je socijalan i koji je ravnomjeran, vodi računa o razvoju cijeloga Grada", poručio je Bandić nakon što je na sjednici Gradske skupštine, većinom glasova, usvojen gradski proračun za sljedeću godinu 'težak' 13,65 milijardi kuna..

Pročitajte i ovo Virtulana sjednica zagrebačke Skupštine posjetio ih i premijer Bandić poslao kamion Čistoće na Markov trg pa oporbi poručio: "Doći ću nakon dezinfekcije" Planovi za Novi Zagreb prema GUP-u bez amandmana Zatišje pred buru Novi "dan D" za Skupštinu: Čeka se rasplet drame oko GUP-a, evo kakve promjene donosi Zagrebu

Bandić je zahvalio svim gradskim zastupnicima koji su dignuli ruku za proračun - 27 zastupnika od njih 51.

"I to znači da Grad Zagreb ide dalje, ide u svih 17 četvrti sa svojim projektima", poručio je.

Bandić je podsjetio da je to 21. proračun koji je predlagao i koji je usvojen.

"I kako stvari stoje, pripremit ćemo sve da opravdamo povjerenje Zagrepčana iduće godine i da realiziramo projekte koje smo zacrtali u proračunu", rekao je zagrebački gradonačelnik.

Dodao je kako se može pratiti mjesečna realizacija onoga što je rekao u uvodnom govoru o proračunu na sjednici Gradske skupštine.

"Ja što kažem ljudima, to i napravim", poručio je Bandić. A sve ovo drugo - salonska priča, pričam ti priču, iluzije i tako dalje ostaju ali i brzo prođu, a djela ostaju vječno, kazao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene