Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ako...

Bandić poništava natječaj: Ništa od 23 skupa auta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je danas da bi natječaj za kupnju 23 nova automobila mogao biti poništen, ako cijena automobila ne bude 20 posto jeftinija nego prije četiri i pol godine, kada su zadnji put nabavljani automobili za Gradsku upravu.

"Ako ne bude 20 posto jeftiniji nego prije četiri i pol godine, poništit ćemo ga i tražiti neko bolje rješenje", rekao je Bandić novinarima nakon što je u Gradskoj upravi primio predstavnike Aerokluba Zagreb 1924.

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

Bandić nabavlja 23 nova vozila: Želi 170 konja, sportski auspuh, kožu...

Nakon što je najava nabavke 23 nova automobila za gradske čelnike izazvala buru u javnosti, pogotovo jer je Bandić prethodno kritizirao Vladu zato što usred krize obnavlja vozni park, Bandić je danas poručio javnosti da pričeka jer natječaj traje do 15. travnja, a tada "može biti i ugodnih iznenađenja".

"Dosad smo bili prvi u Hrvatskoj kad su u pitanju uštede, racionalizacije, čitanje znakova vremena i vođenje računa o tome da ljudi teško žive i da moramo podijeliti njihovu sudbinu, ustvrdio je Bandić ponovivši da je Grad Zagreb od 2008. smanjio broj službenih automobila sa 221 na 92 vozila. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene