Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poruka je prijateljima s Kaptola da su, kad ulažu zabilježbu, mogli zbog partnerskih odnosa obavijestiti gradonačelnika, poručio je Milan Bandić.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak je tijekom obilaska gradilišta na Kajzerici, gdje bi do jeseni trebali niknuti dječji vrtić, te osnovna i srednja škola, komentirao poruku s Kaptola kako za početak gradnje na Sveticama treba čekati rješavanje upravnog postupka o vlasništvu zemljišta.

Vezani članci Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Bandić o financiranju kampanje: "Svaka kuna i lipa je u Stranci rada i solidarnosti transparentna" Milan Bandić (Foto: Dusko Marusic /PIXSELL) Bandić: ''Da tvrtka u vlasništvu Zagreba potroši nenamjenski milijun kuna, odavno bih bio u Remetincu''

Poručio im je da tu zabilježbu mogu 'zadenut' za šešir'. Naime, objasnio je, zabilježba ne znači nemogućnost raspolaganja nekretninom.

VIDEO Inspirirani Bandić: Ja sam pitom kao golub

'Grad Zagreb je vlasnik Svetica. Poruka je prijateljima s Kaptola da su, kad ulažu zabilježbu, mogli zbog partnerskih odnosa obavijestiti gradonačelnika', rekao je Bandić, a onda nastavio u ironičnom tonu uz poruku kako nije siguran da Kaptol nije stavio zabilježbu i nad zemljište na kojeg je zgrada u kojoj ima stan. 'To je malo dalje, ali ako su stavili na 8 i pol hektara Svetica možda su i tamo', rekao je i dobacio da će to provjeriti kasnije.

Situacija s Kaptolom ništa neće promijeniti, objasnio je gradonačelnik i dodao kako javni natječaj znači proceduru od pet do šest mjeseci, tako da će radovi na Sveticama krenuti na jesen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook