Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napokon dogovor?

Bandić i Čović dogovorili da će nastaviti razgovor o Holdingu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović zadužili su danas svoje stručne službe da na operativnoj razini uvide o kojim je problemima riječ kako bi se unaprijedila suradnja da usluge koje se pružaju građanima budu na visokoj razini.

'U zagrebačkoj Gradskoj upravi danas se sastalo izaslanstvo Zagrebačkog holdinga na čelu s predsjednikom uprave Čovićem i Gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Bandićem te se u konstruktivnoj atmosferi razgovaralo o tekućoj problematici, međusobnim odnosima grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga', izjavio je direktor Službe za korporativne komunikacije Zagrebačkog holdinga Dušan Viro.

Dogovorili su se da će razgovore nastaviti idući tjedan, a gradonačelnik će tada sa svojim timom posjetiti Zagrebački holding, rekao je Viro.

Istaknuo je kako su Čović i Bandić zadužili svoje stručne službe da 'na operativnoj razini izvrše uvid u tekuću problematiku' kako bi se unaprijedila suradnja i izbjegli mogući problemi koji bi opteretili međusobne odnose, a sve zato, kako je rekao, 'da usluge koje pružaju građanima Zagreba budu na kvalitativno i kvantitativno visokoj razini'. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Aktualni sat u Zagrebu VIDEO: Umrijet ćete od mržnje, ali me živoga zakopat' ne možete Slika nije dostupna Kritike i Holdingu Bandić: Zagreb će položiti ispit zvan gay pride

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene