Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reklama kakvu je nemoguće platiti

Bajs: Dolazak i poruka Angeline Jolie o Hrvatskoj privući će mnoge poznate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjet Angeline Jolie Hrvatskoj vijest je u brojnim svjetskim medijima. Za naš turizam - reklama kakvu je nemoguće platiti.

Kemija je bila obostrana - Hrvate je oduševila prekrasna Angie, a nju je oduševila ljepota Hrvatske. Glavni i odgovoran za naš turizam, ministar Damir Bajs zadovoljan je takvom vrstom promocije koja nam, kaže može donijeti samo veći broj turista.

'Dolazak Angeline Jolie na Brijune je sasvim sigurno dobra vijest za hrvatski turizam. Ne samo što je samo posjetila nego je i rekla da joj se Hrvatska svidjela i da su joj se svidjeli Brijuni i da će se vratiti. To je nešto što možemo podržati. I Vlada je odobravanjem vile za nju shvatila značaj njezinog dolaska', kazao je Bajs.

Pročitajte i ovo Najbolje se osvježiti u moru Strahuju za sezonu Stanovnici naše hit destinacije u panici: "Za nas ovo znači propast što se tiče iznajmljivača" Provjereno: Zgrada - 1 Stan zvan čežnja I šupe idu za sulude svote, na rentanju strancima ogromne zarade: "Stanarina je počela sa 600 eura, a sad je 1000. Onda je nakon tjedan dana nazvao..."

Ministar je uvjeren da će Angelinina poruka o Hrvatskoj kao idealnoj zemlji za odmor privući mnoge poznate. Na pitanje koja bi mjesta u Hrvatskoj preporučio holivudskoj obitelji, ministar odgovara: 'Mjesta u Hrvatskoj koje treba posjetiti sigurno ne manjka. Dubrovnik je standardno mjesto. Naši otoci Korčula ili Hvar su za preporučiti. Ali ne treba zaboraviti ni kontinent. Bilo bi zgodno da možda posjeti i Ilok'.

O posjetu Angeline Jolie Hrvatskoj izvijestili su brojni svjetski mediji. To je, svakako, reklama kakvu se samo poželjeti može. Angelina je obećala i ponovni posjet s cijelom obitelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene