Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ali je jeftino...

Avionom od Osijeka do Dubrovnika: Pet sati leta uz 4 slijetanja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uskoro će se od Osijeka do Dubrovnika moći doći za samo 157 kuna i to zrakoplovom. Let će trajati pet sati, a povratne opcije - nema.

Tvrtka 'Trade Air' nudi iznimno povoljne letove između Osijeka i Dubrovnika. Cijena avionske karte je pomalo nevjerojatnih 157 kuna. Naime radi se o tvrtki koja s donedavno bavila prijevozom tereta i čarterskim letovima, no sada širi poslovanje na redoviti linijski prijevoz.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Unatoč niskoj cijeni leta, postoji 'caka'. Naime, let je koncipiran tako da nakon polijetanja iz Osijeka sleti u Zagreb, zatim u riječku zračnu luku na Krku pa u Split, a tek nakon Splita u Dubrovnik, piše Slobodna Dalmacija. Tako zrakoplov koji polijeće u 06:40 iz Osijeka u Dubrovnik slijeće u 11:40.

Na Plesu počinje sastavljanje vojnih MiG-ova

No, nije ni to tako strašno usporedimo li cijenu leta s cijenom i dužinom putovanja iz Osijeka do Dubrovnika autobusom ili automobilom.

No, ima još jedna 'caka'. Čim zrakoplov, koji na ovoj relaciji leti samo petkom, sleti u Dubrovnik, vraća se za Rijeku pa oni koji su Dubrovnika došli ne mogu s na isti način vratiti za Osijek.

Ipak, u Trade Airu kažu kako rade na rješavanju tog problema jer su odlučni da uspiju u poslu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene