Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta 3.000 eura

Avion s piste sletio u odvodni kanal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom servisiranja ultra lakoga aviona na aerodromu 'Sopot' kod Vinkovaca, 23-godišnji vlasnik aviona iz Voćina slučajno je pokrenuo motor te se letjelica nekontrolirano počela kretati i završila u odvodnom kanalu, priopćila je jutros Poolicijska uprava vukovarsko-srijemska.

Do ove bizarne avio-nesreće došlo je sinoć oko 19:30 sati kada je servisirajući i čisteći avion vlasnik zakrenuo elisu uslijed čega je motor počeo raditi.

'Avion se nekontrolirano počeo kretati po pisti, skakutati i odvajati se od tla da bi nakon 300-njak metara sletio u odvodni kanal uz pistu', navodi se u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga"

>> Prisilno sletjela Cessna, nema ozlijeđenih

U nesreći ozlijeđenih osoba nije bilo, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 3.000 eura. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene