Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dobili smo prvi infrastrukturni objekt u Hrvatskoj koji nosi ime nekog saborskog zastupnika. Nazif Memedi podigao je autobusnu nadstrešnicu romskoj dječici iz Murskog Središća, a oni u znak zahvalnosti odmah po njemu postaju i nazvali.


Pitajući djecu što misle o Memediju dobilo smo odgovor kako je 'on dobar', ali dječjim željama nikada nema kraja. Kada je saborski zastupnik došao u Mursko Središće da pogleda nadstrešnicu djeca su tražila da im se napravi i cesta. 'Radi blata moramo u školu ići prljavi', rekao je jedan dječak Memediju, a on je obećao i rješenje tog problema.

Vezani članci Nadstrešnica ispod nadvožnjaka - 4 U Novom Zagrebu postavili nadstrešnicu ispod nadvožnjaka, neki tvrde da su za to imali dobar razlog Slika nije dostupna Spašavali ga vatrogasci: Pas težak 82 kilograma završio na nadstrešnici kuće

>> Memedi: Milanović je još zelen za mene

>> Memedi u Saboru govorio dvije minute, Antičević Marinović 42 sata

'Već smo sve dogovorili i zahtjev koji je uputio gradonačelnik Murskog Središća proslijedio sam ministru Šukeru koji je odobrio 130 milijuna kuna za ovu cestu i još 30 za sličnu u Orehovici', kaže Memedi. Znajući kako je nadstrešnica dobila Memedijevo ime, ne bi bilo čudno da buduća cesta bude nosila naziv upravo po Ivanu Šukeru.