Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Austrijski odvjetnici otkazali Zagorcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bečki odvjetnički ured Lansky - Ganzger & Partner više ne zastupa bivšeg pomoćnika ministra obrane RH Vladimira Zagorca, potvrdio je Georg Brockmeyer koji je bio glasnogovornik tog bečkog odvjetničkog ureda dok je zastupao Zagorca.

O tome zašto taj ured više ne zastupa Zagorca, Brockmeyer nije želio ništa reći već je novinare uputio na Zagorčeve odvjetnike u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Ilustracija VELIKA AKCIJA SPAŠAVANJA Drama u Austriji: Lavina zatrpala ljude, najmanje dvoje poginulih, helikopteri nadlijeću područje Slika nije dostupna Na redu su i ostale nekretnine Zagorec prodao vilu u Beču za 1,15 milijuna eura

Vladimir Zagorec, umirovljeni general i bivši pomoćnik ministra obrane RH, koji već 7 godina živi u Austriji, uhićen je prošli mjesec u Beču na temelju međunarodne tjeralice koju je raspisalo hrvatsko pravosuđe. Tereti ga se za zloporabu položaja na dužnosti pomoćnika ministra obrane, te da je oštetio Hrvatsku za 5 milijuna američkih dolara.

Nakon saslušanja u Zemaljskom sudu u Beču 16. ožujka, kada se usprotivio izručenju Hrvatskoj, pušten je uz milijunsku jamčevinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene