Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Bez ozlijeđenih

DRAMA NA MORU Između Pašmana i Dugog otoka izgorjela jahta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U južnom dijelu Srednjeg kanala između Dugog otoka i otoka Pašmana, zapalila se i izgorjela jahta.

Prava drama odvijala se u petak ujutro na moru između Salija na Dugom otoku i Ždrelca na otoku Pašmanu. Iz zasad neutvrđenog razloga došlo je do požara na jahti, koja je u potpunosti izgorjela.

Pročitajte i ovo Sudar plovila u Luci Gruž Istraga u tijeku Brodica udarila u podmorski greben kod Koločepa, dvije osobe teško ozlijeđene, a još dvije lakše Sudar plovila u Luci Gruž Pomorska nesreća Više ozlijeđenih u sudaru plovila na Koločepu, iznosili su ih vatrogasci

Čitav događaj snimila je ekipa Mediteranske mreže pomoći na moru, koja je fotografije i snimke događaja objavila i na svojoj Facebook stranici.

Kako doznajemo iz PU zadarske, požar na jahti po austrijskom zastavom izbio je u 9:10 sati. Na jahti su se nalazila petorica državljana Republike Austrije u dobi od 27 do 35 godina. Najmlađi među njima je i kapetan jahte.

Požar je izbio u strojarnici pa se proširio cijelom jahtom, koja je oko 11:30 sati u potpunosti izgorjela, a njezini ostaci potonuli.

Posadu je spasila obližnja ribarska brodica, nakon čega ih je preuzela nadležna Lučka kapetanija i prebacila ih na kopno. U požaru i tijekom spašavanja, nitko nije ozlijeđen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene