ATJ Lučko danas je, uz Dan policije, obilježio i 30 godina od osnutka. Tim je povodom objavljen video o članovima Antiterorističke jedinice Lučko.

Galerija 30 godina od osnutka ATJ Lučko - 1 30 godina od osnutka ATJ Lučko - 2 30 godina od osnutka ATJ Lučko - 3 +0 30 godina od osnutka ATJ Lučko - 4

Antiteroristička jedinica Lučko obilježila je u utorak 30 godina od osnutka. Tim je povodom objavljen je prigodni video u kojemu su opisali školovanje, život i rad članova te jedinice.

Vezani članci Davor Božinović Božinović o posjetu Plenkovića Ukrajini i sastanku sa Zelenskim: "To je snažna državnička gesta" Davor Božinović Božinović o pucanju mjera i curenju informacija: ''Provode se izvidi, obavijestit će javnost''

"Još donedavno sam vodio sasvim uobičajen život. Život u kojem je gledati vijesti značilo slušati o terorizmu, otmicama i teškim kriminalnim radnjama. Odlučio sam se na promjenu", navodi se u videu.

"Danas sam dio elite u kojoj je najvažniji onaj prvi do tebe i čija je misija stvoriti i održati osjećaj sigurnosti za svakog građanina. Naš poziv nema radnog vremena i zato grad može mirno spavati jer mi bdijemo nad njim", poručili su iz ATJ Lučkog.

Kako su naveli u opisu videa, zahvalili su na pomoćii Kati Zadro, majci poginulog pripadnika ATJ Lučko Roberta Zadre, Eciju Kocijančiću, Adrijanu Ukušiću, umirovljenom pripadniku ATJ Lučko Boži Krajini, obitelji Ćorić i Andriji Jarku.

Zahvalili su i PU Vukovarsko-srijemskoj, PU Istarskoj, PU Dubrovačko-neretvanskoj, PU Zagrebačkoj, Zapovjedništvu specijalne policije i svim pripadnicima ATJ Lučko. Zahvalili su i gradovima Vukovaru, Iloku, Puli, Dubrovniku i Zagrebu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju