Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom popodnevne pauze u zasjedanju Hrvatskog sabora SDP-ov zastupnik Arsen Bauk proveo je akciju "deložiranja" HNS-ovaca.


Nakon jučerašnjeg obrata po okončanju sjednice Središnjeg odbora HNS-a, kada je odlučeno da će stranka ipak ići u koaliciju s HDZ-om, reagirali su i dojučerašnji partneri HNS-a u Narodnoj koaliciji.

Vezani članci Ivan Vrdoljak (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Vrdoljak promijenio ploču, HNS ipak neće podržati Milanovića: "Svi kandidati su ili previše lijevo ili previše desno" Dinko Cvitan nakratko preimenovan u - Vinka (Foto: Dnevnik.hr) Na marginama Sabora: Kako je Dinko Cvitan danas u sabornici nakratko postao - Vinko

Danas je tako nakon što je predsjedavajući Željko Reiner objavio popodnevnu stanku u zasjedanju Hrvatskog sabora, SDP-ov Arsen Bauk proveo akciju "deložacije" zastupnika HNS-a s oporbene strane sabornice, izuzev onih koji su protiv suradnje s HDZ-om.

Kako je objavio na svom Facebook profilu, "upravo smo deložirali HNS s oporbene strane sabornice. Živi zid se nije protivio već je asistirao". Bauk je HNS-ovce "preselio" na mjesta bliže HDZ-u, na kojima su inače HSS-ovci, koje je stavio na oporbenu stranu.

 Reagirao je i šef HSS-a Krešo Beljak.