Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom popodnevne pauze u zasjedanju Hrvatskog sabora SDP-ov zastupnik Arsen Bauk proveo je akciju "deložiranja" HNS-ovaca.


Nakon jučerašnjeg obrata po okončanju sjednice Središnjeg odbora HNS-a, kada je odlučeno da će stranka ipak ići u koaliciju s HDZ-om, reagirali su i dojučerašnji partneri HNS-a u Narodnoj koaliciji.

Vezani članci Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak Vrdoljak: "HNS ne želi biti dio prepucavanja unutar HDZ-a" Sjednica u Saboru - 2 Sabor u petak o Izvješću o radu probacijske službe za 2018.

Danas je tako nakon što je predsjedavajući Željko Reiner objavio popodnevnu stanku u zasjedanju Hrvatskog sabora, SDP-ov Arsen Bauk proveo akciju "deložacije" zastupnika HNS-a s oporbene strane sabornice, izuzev onih koji su protiv suradnje s HDZ-om.

Kako je objavio na svom Facebook profilu, "upravo smo deložirali HNS s oporbene strane sabornice. Živi zid se nije protivio već je asistirao". Bauk je HNS-ovce "preselio" na mjesta bliže HDZ-u, na kojima su inače HSS-ovci, koje je stavio na oporbenu stranu.

 Reagirao je i šef HSS-a Krešo Beljak.