Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravaši se okomili na njega

Đapić o optužbama za Paradžikovu smrt: 'Krstim se lijevom i desnom rukom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anto Đapić preneražen je optužbama na svoj račun.

Predsjednik osječkoga Gradskog vijeća i bivši član Hrvatske stranke prava (HSP) Anto Đapić izjavio je kako je, kad je u utorak navečer na nekim portalima pročitao vijest o prijavi Autohtone - Hrvatske stranke prava da je umiješan u ubojstvo Ante Paradžika, bio preneražen te da se doslovce "krstio lijevom i desnom rukom".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

Đapić je rekao da takve nebuloze još nikada nije čuo. "Nemam komentar jer bi svaka riječ samo naružila uspomenu na Antu Paradžika, hrvatskog viteza i heroja", istaknuo je Đapić.

Anto Đapić odustao od izbora: 'Moje sudjelovanje zbunilo bi hrvatsku desnicu'

Autohtona - Hrvatska stranka prava kazneno je prijavila Antu Đapića zbog, kako navodi, ubojstva Ante Paradžika, dopredsjednika HSP-a 1991. godine te je predložila da se "u istrazi ispitaju Josip Manolić, Dobroslav Paraga i Ruža Tomašić". Oni, po tvrdnjama te stranke, imaju saznanja o tom događaju i navodnoj Đapićevoj umiješanosti u pripremi ubojstva Ante Paradžika. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene