Na zahtjev predsjednika Vlade Andreja Plenkovića izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak dostavio je danas dokumentaciju vezanu uz angažiranje savjetnika u Agrokoru, priopćeno je iz Vlade.

Galerija


''Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković prošlog je tjedna zatražio od izvanrednog povjerenika Agrokora, Ante Ramljaka, detaljne analize troškova vezane uz podizvođače koje je angažirao savjetnik za restrukturiranje američki AlixPartners.

Vezani članci Andrej Plenković (Foto: Pixell) Čekaju se konkretni potezi premijera: Plenković okupio ministre na užem kabinetu Slika nije dostupna Todorić poručio Plenkoviću: "Pokažite hrvatskoj javnosti ugovor o zalogu Agrokorove imovine trustu Madison Pacific ltd iz Hong Konga"

Dokumenti koji su dostavljeni detaljno će se analizirati te će nakon toga Vlada odlučiti o daljnjim koracima.

Uz predsjednika Vlade sastanku je nazočila potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništava i obrta Martina Dalić'', stoji u propćenju koje je medijima poslano iz Ureda Predsjednika Vlade.

Slučaj je komentirao i ministar energetike Tomislav Ćorić. ''Da sam ja Ramljak ja ne bi dopustio angažman moje bivše tvrtke na ovim poslovima, međutim o konkretnim drugim detaljima nisam upoznat'', rekao je Ćorić.