Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Plenkovićev zahtjev

Ramljak Vladi predao dokumentaciju o savjetnicima u Agrokoru

Ante Ramljak i Andrej Plenković (Foto: Vlada RH)
Ante Ramljak i Andrej Plenković (Foto: Vlada RH) Vlada RH
Aktualno Galerija +0 Ante Ramljak i Andrej Plenković (Foto: Vlada RH) Galerija 1/1 >>
Na zahtjev predsjednika Vlade Andreja Plenkovića izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak dostavio je danas dokumentaciju vezanu uz angažiranje savjetnika u Agrokoru, priopćeno je iz Vlade.

''Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković prošlog je tjedna zatražio od izvanrednog povjerenika Agrokora, Ante Ramljaka, detaljne analize troškova vezane uz podizvođače koje je angažirao savjetnik za restrukturiranje američki AlixPartners.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Večeras od 19 sati Tko će sastaviti Vladu? Glasajte u Dnevniku Nove TV Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu"

Dokumenti koji su dostavljeni detaljno će se analizirati te će nakon toga Vlada odlučiti o daljnjim koracima.

Uz predsjednika Vlade sastanku je nazočila potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništava i obrta Martina Dalić'', stoji u propćenju koje je medijima poslano iz Ureda Predsjednika Vlade.

Slučaj je komentirao i ministar energetike Tomislav Ćorić. ''Da sam ja Ramljak ja ne bi dopustio angažman moje bivše tvrtke na ovim poslovima, međutim o konkretnim drugim detaljima nisam upoznat'', rekao je Ćorić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene