Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podbola Bandića

Anka Mrak-Taritaš pokazala kako razvrstava otpad: "Sad mogu postavljati pitanja gradonačelniku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anka Mrak-Taritaš na Twitteru je objavila fotografije na kojima se vidi kako razvrstava otpad. Statusom je podsjetila na Bandićev ispad kad se okomio na reporterku Nove TV Sanju Višticu.

"Evo, kvalificirala sam se za postavljanje pitanja gradonačelniku na temu otpada", napisala je na Twitteru saborska zastupnica i zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Anka Mrak-Taritaš pored fotografija na kojima se vidi kako razvrstava smeće. 

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?" Milan Bandić SUĐENJE MILANU BANDIĆU Vještakinja dala iskaz u aferi Agram: Nepravilnosti u troškovnicima, pogodovalo se Pripuzovoj CIOS grupi

 

Podbola je tako zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je nedavno izvrijeđao reporterku Nove TV Sanju Višticu nakon što ga je upitala je li mu neugodno što je Novi Zagreb prekriven smećem.

"Neugodno mi je jer vi ne radite svoj posao. Ne odvajate otpad. (...) Idemo kući, kod vas i kod mene. Dok to ne budete radili, nemamo o čemu pričati. Niste mi uvjerljivi", govorio je Bandić, a kad ga je snimatelj Nove TV pitao zašto to radi i napada kolegicu s pretpostavkama, Bandić mu je odgovorio da je on psiholog pa je i njega optužio da ni on ne odvaja otpad.

Dok je sa nastavljao sa svojim ispadom, njegovi suradnici i suradnice iza njega su se smijuljili. Dijelovi grada i dalje su zatrpani smećem.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene