Premijer Andrej Plenković doživio je zanimljiv susret s karnevalskim slavljem u Münchenu. Umalo su ga pogodili bomboni koje je bacala karnevalska povorka usred davanja izjave novinarima.


U jeku karnevala koji se bude diljem svijeta, jedan je održan i u Münchenu gdje je premijer Andrej Plenković sudjelovao na konferenciji o sigurnosti.

Vezani članci Miroslav Škoro Domovinski pokret pozvao Vladu da vrati moratorij na ovrhe: "Stotinama tisuća ljudi ugrožena je egzistencija" Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Centar političke moći našao se pod kišom metaka, a na koronakalendaru obaraju se rekordi

Dok je Plenković davao izjavu novinarima o pristupanju Albanije i Sjeverne Makedonije pregovorima o članstvu u Europskoj uniji u kojoj je govorio kako treba „naglasiti pitanje kohezije za nove države članice“, zasuli su ga bomboni iz karnevalske povorke koja je u tom trenutku prolazila pored njega.

Bomboni su letjeli, a zaštitari sprječavali da ga pogode. Ipak jedan je uspio. Plenković je ustanovio kako je sve u redu te kako su to samo bomboni dok je novinarka u šali napomenula da pazi jer su tvrdi.

„Pa dobro, nismo ni mi slabi, bit će to sve OK“, zaključio je Plenković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr