Premijer Andrej Plenković doživio je zanimljiv susret s karnevalskim slavljem u Münchenu. Umalo su ga pogodili bomboni koje je bacala karnevalska povorka usred davanja izjave novinarima.


U jeku karnevala koji se bude diljem svijeta, jedan je održan i u Münchenu gdje je premijer Andrej Plenković sudjelovao na konferenciji o sigurnosti.

Vezani članci Predrag Štromar, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ministar graditeljstva Štromar zahvalio svima koji su radili na saniranju štete nakon potresa: "Plaćat će to država i Grad Zagreb, novca ima i to mora biti plaćeno" Andrej Plenković Plenković o mjerama za obranu gospodarstvenika: ''Pripremat ćemo se da idućeg tjedna izađemo s još jednim paketom''

Dok je Plenković davao izjavu novinarima o pristupanju Albanije i Sjeverne Makedonije pregovorima o članstvu u Europskoj uniji u kojoj je govorio kako treba „naglasiti pitanje kohezije za nove države članice“, zasuli su ga bomboni iz karnevalske povorke koja je u tom trenutku prolazila pored njega.

Bomboni su letjeli, a zaštitari sprječavali da ga pogode. Ipak jedan je uspio. Plenković je ustanovio kako je sve u redu te kako su to samo bomboni dok je novinarka u šali napomenula da pazi jer su tvrdi.

„Pa dobro, nismo ni mi slabi, bit će to sve OK“, zaključio je Plenković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr