Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karneval u Münchenu

Karnevalska povorka umalo bombonima pogodila Plenkovića, zaštitari ga uspješno obranili

Premijer Andrej Plenković doživio je zanimljiv susret s karnevalskim slavljem u Münchenu. Umalo su ga pogodili bomboni koje je bacala karnevalska povorka usred davanja izjave novinarima.

U jeku karnevala koji se bude diljem svijeta, jedan je održan i u Münchenu gdje je premijer Andrej Plenković sudjelovao na konferenciji o sigurnosti.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora Andrej Plenković Iz minute u minutu Tko će prvi na Pantovčak? "Gdje ti je vladajuća većina, Plenkoviću?"

Dok je Plenković davao izjavu novinarima o pristupanju Albanije i Sjeverne Makedonije pregovorima o članstvu u Europskoj uniji u kojoj je govorio kako treba „naglasiti pitanje kohezije za nove države članice“, zasuli su ga bomboni iz karnevalske povorke koja je u tom trenutku prolazila pored njega.

Bomboni su letjeli, a zaštitari sprječavali da ga pogode. Ipak jedan je uspio. Plenković je ustanovio kako je sve u redu te kako su to samo bomboni dok je novinarka u šali napomenula da pazi jer su tvrdi.

„Pa dobro, nismo ni mi slabi, bit će to sve OK“, zaključio je Plenković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene