Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sastanak kluba zastupnika

Plenković prvi put progovorio o opstrukcijama unutar HDZ-a: "Da, ima niz indicija o opstruiranju..."

Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr)
Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Andrej Plenković je nakon sastanka Kluba zastupnika HDZ-a novinarima rekao da postoji niz indicija da je bilo opstrukcija unutar HDZ-a na izborima za Europski parlament.

"Ima niz indicija o opstruiraju. Malo je neobično, ako u manjim mjestima izlazak na izbore ljudi za koje se presumira da glasaju za HDZ ima 'x', a nakon toga broj glasača za neke manje izbore, za koje se također presumira da glasaju za HDZ ima 'x', a da je rezultat na izborima različit", rekao je Andrej Plenković odgovarajući na pitanja novinara, nakon sastanka Kluba zastupnika HDZ-a, o tvrdnjama Roberta Kopala da je netko iz HDZ-a opstruirao izbore za Europski parlament.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković 33 godine Hrvatske vojske Premijer Plenković: "Sjetite se kakva su u Milanovićevu mandatu bila materijalna prava hrvatskih vojnika" Andrej Plenković "Uplaćeno 70 milijuna u trezorce" Plenković komentirao Pupovca, Turudića, pa uzvratio Milanoviću: "Skandalozno... Imao je svoju šapu na policiji"

Plenković je ponovio da rezultatom izbora nisu zadovoljni. "Očito na razini niza županija nismo imali rezultate u skladu s očekivanjem, to jest ti rezultati bili su ispod očekivanja i županijskih organizacija. Nakon detaljne analize ćemo na sjednicama stranačkih tijela utvrditi gdje smo i kako pogriješili", rekao je Plenković.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene