Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne boji se ničega

Andrej Plenković o Uljaniku: ''Mi smo obećanje ispunili"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok se isplatom plaća radnicima stanje u Uljaniku i 3. maju nakon dana povišenih tenzija i prosvjeda smirilo, iščekuje se signal iz Bruxella, koji bi trebao odrediti konačnu budućnost brodogradilišta.

Pojavile su se i informacije da je ukrajinski milijarder Vadim Novinsky zainteresiran za ulaganje u Uljanik Grupu, no premijer Andrej Plenković to nije ni potvrdio ni demantirao.

Pročitajte i ovo Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Teške riječi Plenković prozvao tri stranke: "Svi su korumpirani. Žele porobiti institucije progona, to je jasno kao dan" Gordan Jandroković, Roberta Metsola, Andrej Plenković Ima ozbiljnog konkurenta Ugledni medij raspisao se o Plenkoviću, pogledajte gdje ga vide: "Bio bi to pozitivan signal..."

Plenković je rekao da je potrebno pronaći održiv model brodogradnje i komentirao državna jamstva, koja je vlada dala HPB-u za plaće.

"Nema kritika. Komisija je bila obaviještena o svemu što radimo. Mi smo imali sastanak s radnicima u ponedjeljak, mi smo to obećanje ispunili'', rekao je premijer.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene