Andrej Plenković (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Andrej Plenković (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković osudio je u petak i nedopustivim ocijenio napad na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca i zastupnika Borisa Miloševića.


"Današnji napad na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca i zastupnika Borisa Miloševića je nedopustiv. Osuđujemo svaki oblik nasilja te očekujemo da policija utvrdi sve okolnosti i pronađe odgovornu osobu za napad. Nakon incidenta, predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković razgovarao je s Miloradom Pupovcem", priopćeno je iz Banskih dvora.

Vezani članci Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Jandroković: "Bilo bi jako korisno da Pupovac povuče izjavu o usporedbi Hrvatske s NDH" Andrej Plenković i Milorad Pupovac (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Sastanak koalicije: Tražili od Pupovca da se ogradi od svojih izjava

Srpsko narodno vijeće (SNV) priopćilo je da su saborski zastupnici Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac i Boris Milošević napadnuti u petak oko 14 sati na zagrebačkom Dolcu, gdje su na njih bačeni ostaci hrane, što smatraju manifestacijom mrženje.