Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Osuđujemo svaki oblik nasilja''

Plenković o napadu na Pupovca: ''To je nedopustivo''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković osudio je u petak i nedopustivim ocijenio napad na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca i zastupnika Borisa Miloševića.

"Današnji napad na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca i zastupnika Borisa Miloševića je nedopustiv. Osuđujemo svaki oblik nasilja te očekujemo da policija utvrdi sve okolnosti i pronađe odgovornu osobu za napad. Nakon incidenta, predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković razgovarao je s Miloradom Pupovcem", priopćeno je iz Banskih dvora.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sasuo paljbu po svima Plenković: "Milanović više kao predsjednik ne postoji! On to jako dobro zna. Trebao bi podnijeti ostavku" Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra

Srpsko narodno vijeće (SNV) priopćilo je da su saborski zastupnici Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac i Boris Milošević napadnuti u petak oko 14 sati na zagrebačkom Dolcu, gdje su na njih bačeni ostaci hrane, što smatraju manifestacijom mrženje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene