Andrej Plenković
Andrej Plenković Foto: Marko Prpic/Pixsell

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čestitali su Božić pravoslavnim vjernicima.


Premijer Andrej Plenković uputio je božićnu čestitku pravoslavnim vjernicima. ''Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitam Božić. Neka dani slavlja donesu mir, zdravlje i sreću u vaše domove i vaše obitelji. Božićno vrijeme osnažuje radosnom viješću, oplemenjuje i jača duh da nastavimo promicati dostojanstvo, socijalnu pravednost i moralne vrijednosti na dobrobit naše domovine. U ime Vlade i osobno vam želim sretan i blagoslovljen Božić. Mir Božji, Hristos se rodi'', stoji u čestitiki predsjednika Vlade.

Vezani članci Andrej Plenković Premijer se već drugi dan zaredom žali na Dnevnik Nove TV, pogledajte još jednom prilog koji mu je zasmetao Predsjednik Zoran Milanović Milanović spustio Jandrokoviću zbog fotografije u gaćama: "Mene je zadnji put mama tako slikala kad sam imao 13 i pol godina. To je nepristojno"

Božić je pravoslavnim vjernicima čestitala i aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. ''Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom 'Mir Božji, Hristos se rodi' čestitam Božić u radosti i miru Kristova rođenja. U daru života, u nadi i optimizmu budimo osnaženi kako bismo poticali razumijevanje i povjerenje jednih prema drugima i razvijali pozitivne vrijednosti u našem društvu'', napisala predsjednica u čestitki.