Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blagdan s obitelji

Plenković o Božiću: "Vrijeme je za malo mira, malo okretanja ovim normalnim ugodama svih ljudi"

Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr)
Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Vjernici diljem svijeta obilježavaju Badnjak. Blagdansko jutro uoči Božića mnogi su iskoristili za posljednje pripreme, a među brojnim okupljenima na zagrebačkoj špici našli su se predsjednik Sabora Gordan Jandroković i premijer Andrej Plenković.

Kao i mnogi vjernici, Badnjak obilježavaju i političari Gordan Jandroković i Andrej Plenković, koji su ispričali kako planiraju dočekati Božić.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

"Tradicionalna jela i tradicionalni običaji. Danas će biti bakalar, a Božić ću provesti uz obitelj, sa suprugom i djecom. Onda ćemo malo obići bližnje", rekao je Jandroković.

Ništa drugačije planove nema ni premijer Plenković.

"Božić ću provesti sa suprugom i s djecom. Vrijeme je za malo mira, malo okretanja ovim normalnim ugodama svih ljudi koji žele da ovaj blagdan prođe u obiteljskom ozračju i u dobru", rekao je Plenković te dodao: "Želim svima sretan Božić, malo da se okrenemo prema sebi, prema vrijednostima, prema činjenju dobra."

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene