Vjernici diljem svijeta obilježavaju Badnjak. Blagdansko jutro uoči Božića mnogi su iskoristili za posljednje pripreme, a među brojnim okupljenima na zagrebačkoj špici našli su se predsjednik Sabora Gordan Jandroković i premijer Andrej Plenković.

Galerija


Kao i mnogi vjernici, Badnjak obilježavaju i političari Gordan Jandroković i Andrej Plenković, koji su ispričali kako planiraju dočekati Božić.

Vezani članci Što će biti s kreditima u kunama kada se uvede euro kao službena valuta? Otkriveno koji će hrvatski simboli krasiti kovanice eura, odabran i prijedlog građana: "Ušao je u petorku, izbacio je Dubrovnik" Gordan Jandroković Jandroković oštro opleo po Milanoviću: "On spada u kategoriju zločestih klauna iz horor filmova. Neki ga se boje, a nekima je smiješan"

"Tradicionalna jela i tradicionalni običaji. Danas će biti bakalar, a Božić ću provesti uz obitelj, sa suprugom i djecom. Onda ćemo malo obići bližnje", rekao je Jandroković.

Ništa drugačije planove nema ni premijer Plenković.

"Božić ću provesti sa suprugom i s djecom. Vrijeme je za malo mira, malo okretanja ovim normalnim ugodama svih ljudi koji žele da ovaj blagdan prođe u obiteljskom ozračju i u dobru", rekao je Plenković te dodao: "Želim svima sretan Božić, malo da se okrenemo prema sebi, prema vrijednostima, prema činjenju dobra."

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr