Amir Mafalani, pravomoćno osuđen zbog sudjelovanja u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franića, danas je došao na Općinski sud u Požegi.


Amir Mafalani (35) je na požeški sud dovezen iz Lepoglave, a ovoga puta pred lice pravde izveden je zbog gospodarskog kriminala, neslužbeno doznaje portal Požega.eu.

Vezani članci Sudar kod Požege U direktnom sudaru dva automobila kod Požege više osoba ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu U šumi iznad mjesta Golo Brdo u slijetanju traktora poginuli otac i sin - 7 Otac i sin išli po drva pa poginuli, selo u šoku: "Poznavao sam ih obojicu. Nikako mi nije jasno što se zapravo dogodilo"

Na sud je dovezen uz jake mjere osiguranja u pratnji policajaca s dugim cijevima koji će oko zgrade suda biti sve do završetka rasprave o jednom od najvećih kriminalaca u posljednjih 20-ak godina.

35-godišnji Amir Mafalani nije prvi put na požeškom sudu. Još 2010. u Požegi mu se sudilo jer je oštetio tvrtku Williams iz Požege od koje je naručio voćne rakije koje nikad nije platio. Tada je dobio deset mjeseci zatvora uz rok kušnje od dvije godine uz obvezu plaćanja 25 tisuća kuna odštete tvrtki za 252 boce rakije koje su mu isporučene. Na to je suđenje doveden s lisicama na rukama i nogama, a i današnji Mafalanijev dolazak nije prošao nezapaženo.