Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio je na stranicama

Vučić se pohvalio rođendanskom čestitkom Kolinde Grabar-Kitarović

Kolinda Grabar-Kitarović i Aleksandar Vučić daju izjave nakon sastanka (Foto: Dnevnik.hr)
Kolinda Grabar-Kitarović i Aleksandar Vučić daju izjave nakon sastanka (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Aleksandar Vučić objavio je na svojim službenim stranicama rođendansku čestitku koju mu je uputila Kolinda Grabar-Kitarović.

Na stranicama srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića objavljena je čestitka koju mu je povodom rođendana uputila hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Aleksandar Vučić suočavanje s istinom Vučić u UN-u pozvao na glasanje protiv rezolucije o genocidu u Srebrenici: "Ne samo da neće dovesti do mira..."

"Zadovoljstvo mi jе da Vam uputim srdačnе čеstitkе povodom Vašеg rođеndana i iskrеnе žеljе za dobro zdravljе, profеsionalni uspjeh i osobno zadovoljstvo. Vjеrujеm da ćе Vaša nеdavna službena posjеta Rеpublici Hrvatskoj, kao i naš skori susrеt u Mostaru, doprinjeti istinskom iskoraku u odnosima naših dviju država, kao i unaprjеđеnju našе svеukupnе suradnjе, a na dobrobit svih državljana naših susjednih država", napisala je Grabar-Kitarović u čestitci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene