Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Renata Sopek i Drago Pezić razgibat će Vodičane

Aktivna Hrvatska tradicionalno u Vodicama

PR
PR Foto: PR
Vodičani će treningom još jednom primjerom pokazati kako živjeti zdravo i aktivno, a upravo je ta poruka u okolnostima pandemija važnija nego ikada prije.

Sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska i ove će godine aktivirati Vodičane. Već tradicionalni trening na Trgu hrvatskih mučenika održat će se u subotu 29. svibnja u 18 sati pod vodstvom trenera Drage Pezića. Program će voditi Renata Sopek dok će uz Dragu trenirati i tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba. Treningu će prisustvovati ograničen broj vježbača sukladno preporukama o treninzima na otvorenem Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Trening se održava u suradnji s Gradom Vodice i Turističkom zajednicom grada Vodica.

''Vježbali smo u gradovima diljem Hrvatske, ali u Vodice se uvijek rado vraćamo! Atmosfera je sjajna, a Vodičani su se već više puta pokazali kao odlični vježbači koji ozbiljno shvaćaju brigu o zdravlju. Znam da će trening biti odličan kao i svaki put do sada!'' – izjavila je Renata Sopek.

PR PR Foto: PR

Vodičani će treningom još jednom primjerom pokazati kako živjeti zdravo i aktivno, a upravo je ta poruka u okolnostima pandemija važnija nego ikada prije. Aktivna Hrvatska i u devetoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića i Ministarstva turizma i sporta. Partneri su Hrvatski olimpijski odbor te Hrvatska liječnička komora. Generalni partner je HEP.

''Vodičane očekuje dobar i izazovan trening, ali prilagođen svim vježbačima. Radi se vlastitom tjelesnom težinom, prilagodit ćemo ga vremenskim uvjetima i vjerujem da će se svi dobro zabaviti i razgibati!'' – najavio je trening Drago Pezić.

PR PR Foto: PR

Partneri projekta su Decathlon i Redox. Ima li išta bolje od Magnezija? Ima! Magnezij Citrat 375 Dietpharm koji će dobiti svi vježbači. Rajska vježbačima daruje rajčice, PIK Vrbovec koji u gastro kutku predstavlja PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit te Merkur osiguranje koje daruje prostirke za vježbanje.

Broj vježbača strogo je ograničen, a za trening se možete prijaviti na: www.aktivnahrvatska.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene